Thuis

Weifang Dexin Hair Products Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Maagdelijke Maleise Haarbundels voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4
Weifang Dexin Hair Products Co., Ltd. Weifang Dexin Hair Products Co., Ltd. Weifang Dexin Hair Products Co., Ltd. Weifang Dexin Hair Products Co., Ltd.
productielijn
Factory picture

productielijn

De fabriek met gebied meer dan 5.000 vierkante meters en heeft 3 productielijnen, brengen de schone workshops samen met het goed-gecontroleerde die proces op ISO9000 wordt gebaseerd een goede steun aan de productkwaliteit.

Factory picture

 • lopende band

  De fabriek met gebied meer dan 5.000 vierkante meters en heeft 3 productielijnen, brengen de schone workshops samen met het goed-gecontroleerde proces dat op ISO9000 wordt gebaseerd een goede steun aan de productkwaliteit.

 • OEM / ODM

  Maatoplossing? - O.K. voor ons.

   

  Wij gebruiken het beste echte haar, met de arbeiders meer dan 10 jaar van het werkervaring om de klant te produceren heeft het favoriete haar, wij kunnen opdracht geven tot, wij de meest geavanceerde machines, maar de meesten van ons gebruiken kunstmatige productie.

  Onze arbeiders kiezen zorgvuldig het beste haar voor elk.

  Met een verscheidenheid van haar dat door de ervaring wordt geproduceerd, weten wij het hoe te om de juiste oplossing/het product voor te stellen om uw vraag te ontmoeten.

 • R & D


  Ons team bestaat uit ervaren jongeren die precies het weten hoe te om standaard en aangepaste producten en minstens 70% te maken meer dan 10 jaar van ervaring hebben. Onder het dak van een team van ervaren arbeiders en verkooppersoneel om aan uw behoeften te voldoen, worden uw behoeften een werkelijkheid.

Contactgegevens
Weifang Dexin Hair Products Co., Ltd.

Tel.: 86-536-8093930

Fax: 86-0536-8093930

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)